Geile verhalen Kyla King  

Met mijn moeder in de duinen

Zeg heb jij zin om vanmiddag met je moeder mee te gaan naar de duinen? Je bedoeld naar om naakt te zonnen? Ja, hoezo, wil je, je moeders naakte lichaam niet zien of zo. Je bent toch niet vies van me of wel? Nee, natuurlijk niet, maar…..

Maar wat, O wacht, ben je misschien bang dat je piemel gaat groeien. Jezus mam, antwoordde ik met een rode kop. Nou wat is je probleem dan, je bent oud genoeg en ik vind het helemaal geen probleem als je me naakt ziet. En mocht het in een onverhoopt geval zo zijn dat je een harde piemel krijgt is er niemand behalve ik die dat kan bekijken. Ja maar toch, zou je het niet een beetje raar vinden om dat bij je eigen zoon te zien. Lieverd, werkelijk het kan mij niets schelen, ga je nu mee of niet.

Mijn moeders kale kut

Een uur later kwamen we bij de brede duinenrij aan en liepen we het pad af richting haar favoriete plek. Mijn moeder keek ze nog even om zich heen en snel doken we het hek over in het afgesloten gebied. Binnen vijf minuten waren we verdwenen en kon niemand ons nog zien. Op haar plek aangekomen maakte ze haar grootte tas open en rolde ze een groot laken uit. Vervolgens liet ze haar wikkelrok naar de grond glijden en zag ik haar kale kut vlak bij me.

Terwijl ik zittend op de grond me van mijn schoenen ontdeed pakte ze een fles met zonnebrand en smeerde ze mijn schouders in. Met mijn kleren op een hoopje was ik nu helemaal naakt en voelde ik haar warme handen langs mijn rug gaan. Op haar knieën voor me, deed ze nu ook mijn buik en borst en zag ze me duidelijk naar haar kaal geschoren kut kijken.

Vind je het wat, en haar met een rode kop aankijkend lachte ze zachtjes. Jezus, schat, doe niet zo opgefokt , als jij naar mijn kut wil kijken, ga gerust je gang. Ze pakte nu haar shirt beet en vlak voor me zittend trok ze die nu over haar oren. Kolere wat had ze toch een paar heerlijk grote borsten en wat waren ze nog heerlijk strak voor 52 jaar.

Leave A Comment