Geile verhalen Kyla King  

Hoe mijn vrouw los ging voor de camera

Mijn vrouw houdt van poseren voor mijn camera en we hebben vele mooie en gewaagde foto’s gemaakt. Mijn vrouw is prachtig, maar toch had ze het nog nooit aangedurfd om voor iemand anders te poseren.

Op een dag hoorde ik een collega, een fanatieke fotograaf, klagen dat het zo lastig was om geschikte modellen te vinden. Zonder erover na te denken stelde ik voor dat mijn vrouw wel voor hem kon poseren. Ik liet hem een paar minder gewaagde foto’s zien en hij was gelijk enthousiast. Hij vroeg me of ik een afspraak kon regelen.

Toen ik Tamara vertelde wat ik had gedaan, was ze boos, maar ik vleide haar en sprak haar over om het in ieder geval eens te proberen. Ze was erg zenuwachtig en had behoorlijk wat alcohol gedronken voordat we bij Peters flat kwamen. Peter is een erg vlotte prater en stelde Tamara al snel op haar gemak. Het feit dat hij haar ook nog een paar glazen wijn inschonk hielp ook.

In haar ondergoed poseren

Hij begon met het maken van portretten. Door de wazige blik in haar ogen realiseerde ik me dat Tamara behoorlijk aangeschoten was en ik stelde voor om haar jurk uit te trekken en in haar ondergoed te poseren.

Tot mijn verbazing stemde ze daarmee in en ik hielp haar haar jurk uit te trekken. Daaronder droeg ze jarretels, zwarte kousen en het sexy ondergoed dat ik haar voor haar verjaardag had gegeven. De beha bestond uit bandjes die twee kleine driehoekjes materiaal bij elkaar houden en die nauwelijks de tepels bedekten. Omdat mijn vrouw vrij grote, stevige borsten heeft, was er al behoorlijk wat van haar borsten te zien.

Het onderbroekje bestond uit een driehoekje stof dat haar spleetje net bedekte, maar haar billen volledig bloot liet. Het slipje was zo laag dat het driehoekje schaamhaar, dat ze op mijn verzoek liet staan, er bovenuit kwam.

Aan Peters ogen was te zien dat hij erg gecharmeerd was van mijn vrouw. Hij nam een ​​nog een paar foto’s en vroeg me toen om met haar te poseren. Ik weet niet waarom, maar ik was ontzettend opgewonden door het feit dat mijn vrouw poseerde voor een andere man. Ik bedacht me dan ook geen moment en ging achter haar staan.

Mijn pik was zo hard als een steen en ik drukte hem tussen haar blote billen. Ze reageerde door haar billen naar achteren te duwen zodat mijn pik tussen haar wangen bekneld zat. Even vergat ik waar we waren en zonder na te denken pakte ik haar borsten stevig vast en kneedde ze.

Leave A Comment