Geile verhalen Kyla King  

Stevig dame staat model

Ik sta in de rij voor de kassa, bij de supermarkt. Voor mij is een vrouw die wat problemen heeft met haar tassen. Ik vraag of ik haar helpen kan.  Ze kijkt op en ik zie een mooi lief gezicht met een paar prachtige ogen die me verwonderd aankijken. Ik help haar boodschappen inpakken en loop met haar mee naar buiten.

“Waar staat je auto?”, vraag ik. Ze kijkt me lachend aan en zegt: “die heb ik niet, ik moet met de bus”. Verwonderd kijk ik haar aan en zie nu pas wat een prachtige opwindende vrouw ze is en ik voel wat groeien in mijn kruis en mijn hart slaat over van spanning. “Ik breng je wel even thuis, mijn auto staat daar”. Ze kijkt me aan met die heerlijke ogen en zegt: “Wil je dat echt doen? Ik woon wel buiten de stad hoor”.

“Geen probleem ik doe het graag voor zo’n mooie vrouw”, grapte ik. Ze lacht nog eens en we lopen naar de auto, ik stop haar tassen in de auto en houd de deur voor haar open en terwijl ze instapte zag ik dat ze eigenlijk was waar ik altijd naar verlangde. Goed verzorgd en rond op de plaatsen waar een vrouw rond moet zijn.

Ik zag haar mooie gevulde benen omvat door zwarte nylons in mijn auto glijden. Tijdens het instappen zag ik een stukje blote dij die boven de nylons uitpuilde en mijn staaf begon drastisch te groeien in mijn broek. Ik hielp haar met de gordel en raakte zo genaamd per ongeluk haar grote borsten even waarvan ik de vormen kon zien onder haar bloesje. Oh wat was dat heerlijk en ik begon spontaan te lekken in mijn kruis. Dat werkt bij mij zo snel als ik geil wordt is mijn eikel gelijk drijfnat. Snel schuif ik achter het stuur en de bobbel in mijn licht beige broek was duidelijk te zien. Ik dacht wat kan mij het schelen het is nu alles of niets.

Terwijl we wegreden vroeg ik haar of ze wou roken en dat de sigaretten in het handschoen kastje lagen. Ze opende het kastje pakte de sigaretten en zag mijn digitale camera liggen, terwijl ze een sigaret op stak vroeg ze, ben je fotograaf? Nee zei ik, Ik gebruik de camera voor hobby. Wat fotografeer je dan vroeg ze? Alles wat ik interessant vindt zei ik.

Ik kon mijn ogen bijna niet van haar afhouden en ik bleef maar door lekken terwijl die heerlijke benen en de mooie welving van die volle borsten zag. Ik droom er altijd nog van een foto album te maken zei ik. O ja zei ze waar van dan wel vroeg ze. Ik kleurde en zei, een album om de schoonheid van de rijpe gevulde vrouwen te bewijzen en te laten zien dat ze bijzonder zijn zei ik.

Leave A Comment